ONLINE INZAGE MEDISCH DOSSIER

Huisartsenpraktijk t Veen nodigt u van harte uit om een eigen gezondheidsportaal te openen waarmee u inzage heeft in uw medisch dossier. Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net. In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • adviezen van de huisarts
  • uitslagen van onderzoek

Op uw eigen computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Hoe log ik in?
Bij huisartsenpraktijk t Veen kunt u inloggen bij MGN (MijnGezondheid.net) via onze website www.tveen.nl.U kunt ook
rechtstreeks naar MGN via https://home.mijngezondheid.net/ Om gebruik te maken van Mijngezondheid.net heeft u DigiD nodig met extra SMS controle of met extra controle via de DigiD app.
* SMS controle kunt u aanvragen op mijn.digid.nl
Na 3 werkdagen ontvangt u een brief met een activeringscode.
* De DigiD app kunt u downloaden op uw mobiele telefoon. Daarna moet u
de app activeren via mijn.digid.nl

Voor meer informatie of veel gestelde vragen: kijk op
home.mijngezondheid.net

Zijn uw gegevens veilig? Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen. U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een
familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.

Houdt rekening met een langere verwerkingstijd gezien de huidige
omstandigheden in de gezondheidszorg.

Accessibility