ARTSEN

In onze huisartsenpraktijk werken 2 praktijken samen. Dokter Lin en dokter Seggers zijn de vaste artsen van de ene praktijk; dokter Ubink-Veltmaat en dokter Mager zijn de vaste artsen van de andere praktijk. Daarnaast werkt er op dit moment een vaste waarnemer, dokter Peters, mee in beide praktijken.

 

U kunt afspraken maken bij het artsenkoppel waarbij u bent ingeschreven. Dit kan in principe bij de arts naar keuze. De mogelijkheden hiervoor zijn echter wel afhankelijk van verschillende factoren: het hangt af van de beschikbaarheid van de gewenste arts en van de termijn waarop de afspraak plaats kan of moet vinden. In spoedeisende situaties krijgt u de afspraak bij de eerst-beschikbare arts.

 

Ook kunt u een afspraak krijgen bij de physician assistant Marielle Veldman. Zij is opgeleid om taken van de huisarts over te nemen en kan zelfstandig onderzoek uitvoeren of aanvragen, diagnoses stellen, en medicatie voorschrijven voor de meeste aandoeningen. Indien nodig kan zij uiteraard met de huisarts overleggen.

_DSC2090 2

DR. L.J. UBINK-VELTMAAT

Huisarts
_DSC2103 2

E. MAGER

Huisarts
_DSC2261 2

Y. LIN

Huisarts
_DSC2291 2

DR. J. SEGGERS

Huisarts
_DSC2990 1

J. PETERS

Huisarts, Militair arts
_DSC2244 2

M. VELDMAN-BEUKERS

Physician Assistant