Online inzage in uw medische gegevens

Vanaf 1 januari 2021 kunt u uw medische gegevens online via de computer of uw smartphone inzien.

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in uw dossier. Zoals bijvoorbeeld het advies van de huisarts of de uitslagen van onderzoek.

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Hieronder vindt u meer informatie:

Wilt u online uw medische gegevens of de via uw huisarts aangevraagde (bloed)onderzoeken bekijken?

In het kader van het landelijke project OPEN hebben wij dit voor u geregeld via MijnGezondheid.net. Hebt u nog geen inloggegevens? Dan moet u zich nu eerst eenmalig registreren. Nadat u zich heeft geregistreerd krijgt u de vraag of u uw medisch dossier in wilt zien. Hiervoor is het belangrijk dat u eerst ons toestemming geeft om uw dossier vrij te geven. Ook dit kan online via Mijngezondheid.net. Uw vraag komt bij ons binnen en nadat wij het dossier hebben vrij hebben gegeven kunt u uw dossier inzien. Voor de controle en verwerking van de vrijgave van uw dossier hanteren we een verwerkingstijd die, gezien de huidige omstandigheden in de gezondheidszorg, momenteel op kan lopen tot 6 weken.

Log met uw Digi-D in op de website: https://www.mijngezondheid.net ,
daar kunt u alle informatie vinden.

Of maak gebruik van de MedGemak app die ook op deze website te vinden is.