Griepvaccinatie 6 november 2019 van 15.00 – 19.00 uur. Neem uw uitnodiging mee!

De jaarlijkse griepvaccinatie wordt op woensdag 6 november 2019 tussen 15.00 -19.00 uur gegeven aan patiënten van onze huisartsenpraktijk die hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebben gekregen.

Neemt u uw uitnodigingsbrief alstublieft mee, deze moet door ons gescand worden.
Aan de griepprik zijn geen kosten verbonden.

Mocht u op bovenstaand moment echt niet in de gelegenheid zijn om te komen kijk dan op uw uitnodiging voor alternatieve datums of neem contact op met de praktijkassistente.

De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en voor volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen. Zie ook Voor wie is de griepprik? Mocht u menen wel voor de griepprik in aanmerking te komen, maar geen oproep ontvangen hebben, neemt u dan contact op met de assistente.

Algemene informatie over de griepcampagne is te vinden op: www.rivm.nl .
Meer informatie over wat griep is, en wat u er eventueel zelf aan kunt doen kunt u vinden via
thuisarts.nl.

Belangrijk voor een goede gang van zaken voor u en voor ons:
De griepprik wordt meestal in de bovenarm gegeven. Het kan handig zijn om hier met uw kleding rekening mee te houden.
De bovengenoemde dag en tijd zijn speciaal gereserveerd voor het geven van de griepprik. Dit betekent dat er op dat moment geen ruimte is om ook andere zaken te regelen of bespreken. Om de griepvaccinatie voor iedereen vlot te laten verlopen vragen we u om hier rekening mee te houden, en voor andere zaken een aparte afspraak te maken.Accessibility