Griepprik 2017

De griepprik wordt in onze praktijk gegeven op
Woensdag 1 november 15.00 – 19.00 uur.
Neem uw uitnodigingsbrief mee!

 

Griepprik 2017

Ook dit jaar neemt onze praktijk deel aan het Nationaal Programma Grieppreventie.  Algemene informatie over de griepcampagne is te vinden op: www.rivm.nl . Meer informatie over wat griep is, en wat u er eventueel zelf aan kunt doen kunt u vinden via thuisarts.nl.

Wie komen in aanmerking voor de griepprik?

Op de website www.rivm.nl kunt u vinden wie er in aanmerking komen voor de griepprik. Iedereen die medisch gezien in aanmerking komt voor de griepprik krijgt hiervoor de uitnodiging thuisgestuurd. Naast mensen met een verminderde weerstand wegens chronische ziekten zullen ook gezonde personen boven 60 jaar uitgenodigd worden.

Al deze mensen in onze praktijk zullen een persoonlijke oproep krijgen halverwege de maand oktober. Mocht u menen wel voor de griepprik in aanmerking te komen, maar geen oproep ontvangen hebben eind oktober, neemt u dan contact op met de assistente.

Wanneer wordt de griepprik gegeven?

In onze praktijk zullen de griepvaccinaties gegeven worden op

Woensdag    1 november    15.00 – 19.00 uur 

     *** neem uw uitnodigingsbrief mee*** 


Mocht u absoluut verhinderd zijn op de bovenstaande datum, dan bent u welkom om van maandag 6 november t/m vrijdag 10 november ’s morgens tussen 8.00 tot 8.30 en ’s middags tussen 15.30 – 16.00 uur, zonder afspraak, naar de praktijk te komen om de griepprik te halen. U hoeft hiervoor dus vooraf geen contact met ons op te nemen! Gelieve niet af te wijken van de genoemde tijden

Belangrijk voor een goede gang van zaken voor u en voor ons:

De griepprik wordt meestal in de bovenarm gegeven. Het kan handig zijn om hier met uw kleding rekening mee te houden.

De bovengenoemde dag en tijd zijn speciaal gereserveerd voor het geven van de griepprik. Dit betekent dat er op dat moment geen ruimte is om ook andere zaken te regelen of bespreken. Om de griepvaccinatie voor iedereen vlot te laten verlopen vragen we u om hier rekening mee te houden, en voor andere zaken een aparte afspraak te maken.Accessibility