Afscheid dokter Rischen: Magische Praktijkoverdracht 31 mei

Magische praktijkoverdracht

Per 1 juni 2018 zal Roel Rischen zijn huisartsenpraktijk overdragen aan Els Mager. De praktijk Rischen / Ubink zal dan verder gaan onder de naam Ubink / Mager.

Roel zal niet compleet van het toneel verdwijnen: U zult hem nog wel eens tegenkomen in de praktijk, in de stad, of wandelend door de uiterwaarden en de bossen, dus echt afscheid nemen hoeft niet!

Deze overdracht wil Roel graag op een bijzondere manier doen: geen receptie, geen handen schudden, maar een magische praktijkoverdracht voor de patiënten, vrienden en collega’s, met als hoofdact een heel bekende artiest!

Dit alles zal plaatsvinden op donderdag 31 mei 2018 in de Open Poort, Veldhoeve 1 te Hattem. U bent welkom vanaf 14 uur. Het programma begint om 14u30 en zal ongeveer tot 17 uur duren.

Het wordt een bijzondere middag, er zijn veel mensen uitgenodigd, maar er is beperkt plaats. Meldt u zich daarom zo snel mogelijk aan, zodat u bij deze magische overdracht kunt zijn. Aanmelden kan op één van de hier onder genoemde manieren. U ontvangt (gratis) tickets.

Aanmelden / gratis tickets verkrijgen kan als volgt:

 

Wilt u Roel iets geven? In plaats van cadeaus ontvangen, wil hij graag geld inzamelen dat gebruikt kan worden voor de stad Hattem en de Hattemers, een “gebaar voor Hattem”, bijvoorbeeld de restauratie van het dak van de Grote-of Andreaskerk en/of andere projecten. Hoe het precies besteed gaat worden wordt later bekend gemaakt, via de site van de praktijk en de Dijkpoorter.

Uw bijdrage zien wij graag tegemoet op het hieronder genoemde rekeningnummer van de praktijk o.v.v. Gebaar voor Hattem : NL68 ABNA 0443746109

Heeft u nog een persoonlijke boodschap voor uw huisarts? Schrijf uw woorden op een kaart, stuur hem naar de praktijk, geef hem af aan de balie of neem hem mee naar het feest.

Als u er niet bij kunt zijn, is het programma te beluisteren via de kerkradio van de Open Poort en live te bekijken via https://deopenpoorthattem.nl/media/

 

Vriendelijke groet,

Lielith Ubink, Els Mager, Kitty van Groeningen, Bart Hofhuis,

 

Voor meer informatie:

Liesbeth Rischen (06 53801754, liesbethrischen@gmail.com) of Jeanet van Dam (06 23059361, jeanet@checkmarkevents.nl)

 Accessibility